قارچ خوراكی در طب و از منظر علم پزشكی

ساخت وبلاگ

قارچ خوراكی در طب و از منظر علم پزشكی


قارچ

در گذشته قارچ را از مراتع و جنگل ها جمع می كردند. امروزه دركارگاه های صنعتی تولید و در تمام سال در اكثر مغازه ها وسوپرماركت ها عرضه می گردد. "قارچ استخوان ها را تقویت می كند، خستگی را رفع می كند وكمبود ویتامین D را جبران می كند." اكثر مواد غذایی در طبیعت به مقدار كافی ویتامین D دارند؛ مثل ماهی، قارچ و بعضی از انوع پنیرها.افرادی كه مدت طولانی در تخت هستند و یا اصولاً بیرون نمی روند، غالباً ازكمبود ویتامین D رنج می برند و این امر به استخوان های آنها صدمه می زند. ویتامین D باعث می شود كه كلسیم در روده جذب شده و بلافاصله در استخوانها بكار رود.

افراد مسن غالباً به مرض بی آهك شدن استخوان( پوكی استخوان ) مبتلا هستند. آنها بایستی ازرژیم غذائی  استفاده كنند كه دارای ویتامین D می باشد مثل قارچ. یك پرس قارچ(200 گرم) نیاز روزانه به ویتامین D را تامین می كند.
برای اینكه تمام مواد مغذی از موادغذائی به بهترین صورت جذب شوند، نیاز به ویتامین های گروه B می باشد.
 قارچ یك دسته از این ویتامین های سوخت و ساز را تامین می كند. هر سلول در بدن ما به ویتامین B2 موجود در قارچ نیاز دارد تا بتواند انرژی كسب كند. برای اینكه انسان زود خسته و كم حوصله نشود، اعصاب هم نیاز به ویتامین B2 دارند.

وظیفه بیوتین موجود در قارچ در سوخت و ساز بدن این است كه انرژی را آماده نگه می دارد و اسید فولیك در سوخت و ساز پروتئین و مواد اصلی ژن ها نقش مهمی را بازی می كند. خانم ها بطور متوسط 90% مقدار ویتامین B2 توصیه شده را دارا می باشند و بندرت یك زن اسید فولیك را به اندازه لازم جذب می كند. بنابراین برای حل این مشكل بایستی خانمها در رژیم غذائی خود غالباً از قارچ استفاده كنند

تنها...
ما را در سایت تنها دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : حسين mohammadtanha بازدید : 817 تاريخ : چهارشنبه 11 ارديبهشت 1392 ساعت: 11:07